Jeff Mills gadjan flašom tokom nastupa u Toledu

Jeff Mills i Fernanda Martins u subotu su nastupili na otvaranju sezone kluba Area 42 u Toledu, u Španiji. Nažalost, veče nije pošlo baš po planu.

Naime, neko od posetilaca je oko 4 i 30, iz ko zna kojih razloga, bacio staklenu flašu na Jeff Mills-a. U zvaničnom saopštenju koje je klub Area 42 objavio na svojoj Facebook stranici navodi se da je počinitelj samim tim „pokazao nepoštovanje“ prema Mills-u, ali ga je i ugrozio fizički, što mu nije dozvolilo da nastavi set. Klub se takođe zahvalio svima koji su došli da plešu i uživaju, te naveo kako ovaj gest jeste upropastio jedan trenutak, ali i da ih to neće sprečiti da nastave sa projektom koji su zamislili.

Povodom ovog incidenta oglasila se i Fernanda Martins, koja je na svojoj Facebook stranici osudila ovakve situacije, i ispričala da je obuzeo strah kada je trebalo da se popne na binu. Ona je dodala da se nada da će se Jeff brzo oporaviti, i psihički i fizički, ali i da njim neće preovladati loša osećanja prema publici jer „takva osoba ne predstavlja hiljade pravih ljubitelja techno-a u Španiji.“