Hot Since 82 stiže na Fresh Wave Festival 2020!

Vruće ljeto na banjalučkoj tvrđavi Kastel zagarntovano je sa jednim od najuzbudljivijih i najpoželjnijih izvođača elektronske muzike, nenadmašni i nepokolebljivi Hot Since 82 stiže na Fresh Wave Festival 2020!

Nakon što su potvrđeni nastupi Sven Vath, Nastia, ilario Alicante, ARTBAT, John Digweed ovogodišnjoj listi izvođača pridružiće se jedan od najtraženijih izvođače elektronske muzike Hot Since 82.

Deveto izdanje festivala, koje će se održati od 6. do 8. avgusta, donosi impresivnu listu najcjenjenijih internacionalnih izvođača iz regiona i svijeta, a koji će ovogodišnje izdanje festivala učiniti najjačim do sada.

Dalei Padlei, takođe poznat kao Hot Since 82, britanski je DJ i producent, dobitnik DJ Awards, višestruko nominovan za različita priznanja u sferi elektronskog zvuka, obožavan je od najzahtjevnijih poklonika elektronske muzike. Jedna, gotovo bizarna situacija na afterpartiju na Ibici vinula ga je u sam vrh industrije, naime, nakon što je gotovo slučajno zavrtio svoju traku ‘Let it Ride’, koju nije planirao izdati, a koja je raspametila prisutne, Dalei je skrenuo pažnju na svoj produkcijski rad, a nakon što je ta traka zvanično izdata 5. septembra 2011. godinre, našašavši se na trećoj poziciji Beatport liste, rođen je Hot Since 82.

Nakon izdanja ‘Let it Ride’ redali su se remixi i izdanja, a danas Hot Since 82 potpisuje više od 25 izdanja, od čega dva studijska albuma i više desetina zvaničnih DJ MIX izdanja! Nastupio je na svim velikim svjetskim binama, svirao kao headlajner najvećih svjetskih festivala, a saradnju je ostvario sa svima koji nešto znače u svijetu elektronske muzike.

Premijerno, odnodno po prvi put stiže u Bosnu i Hercegovinu, a ako je suditi po reputaciji koja ga prati priuštiće nam nezaboravno veče i još jedno nezaboravno izdanje najvećeg muzičkog festivala u BiH – Fresh Wave Festivala.

Putem on line ticket servisa kupikartu.ba i gigstix.com u prodaji su promotivne, trodnevne, festivalske ulaznice po cijeni od 65KM/34E i VIP trodnevne ulaznice po cijeni od 120KM/64E