Epizode 5 najavljuje prva imena među kojima su Ricardo Villalobos, Dubfire, Deborah De Luca, Goldie, Loco Dice i mnogi drugi

EPIZODE, jedan od najinovativnijih festivala na svetu, spreman je za epski povratak na čuveno rajsko ostrvo u Vijetnamu – Phu Quoc.  Peto izdanje festivala pod nazivom EPIZODE5: EPILOGUE, ovoga puta trajaće 12 dana, od 29. decembra 2020. do 10. januara 2021. Ekipa iz celog sveta uživaće u programu vrhunske elektronske muzike, iskusiće magične zalaske sunca i učestvovaće u interesantnim dnevnim aktivnostma koje će se odvijati u impresivnom umetničkom okruženju. Prva najavljena imena uključuju neke od najpoznatijih svetskih headlinera među kojma su RICARDO VILLALOBOS, BINH, DEBORAH DE LUCA, DUBFIRE, GOLDIE, GUTI, HECTOR, LOCO DICE i WAFF. Na festivalu će nastupati i neki od najuzbudljivijih internacionalnih i regionalnih artista, poput ABELLE, CHKLTE, DAVID GTRONIC, E/TAPE, JAVIER CARBALLO, LOUISE CHEN, MAHONI, OUISSAM, ROUSTAM, SUNJU HARGUN i YAYA.

Prvi na listi je legendarni RICARDO VILLALOBOS koji svoju harizmu i neverovatne muzičke skilove ponovo vraća na EPIZODE, a pratiće ga Perlon zvezda BINH.  DJ dama italijanske tehno scene DEBORAH DE LUCA, debitovaće na EPIZODE-u, dok će nas tvorac izdavačke kuće SCI+TEC DUBFIRE voziti kroz bezbroj nijansi techno zvuka. D&B legenda GOLDIE izlomiće svoje ritmove na njemu dosledan način, a argentinski suprerstar GUTI će doneti svoj sexy vibe. Vatos Locos boss HECTOR će nas zapaliti svojim zavodljivim beatovima, vlasnik Desolat-a LOCO DICE biće zadužen da atmosferu na plaži zapali svojim visoko oktanskim zvukom dok će Circoloco resident WAFF obezbediti najjači funky groove.

ABELLE, liderka kultnog ruskog umetničkog kolektiva Arma 17, obojiće podijum svojim jedinstvenim acid houseom. DAVID GTRONIC će uneti emocije svojim jedinstevnim ritmovima satkanim od perkusija, uz podršku grooveća JAVIER CARBALLO-a i CHKLTE-ovih vibrantnih melodija. Zvezda u usponu tajvanskog i francuskog porekla LOUISE CHEN, nastupiće prvi put na EPIZODE/u,  zajedno sa berlinskim ambient umetnikom E / TAPE- om. Tu je i MAHONY, rezident čuvenog Sunvaves festivala, zatim All In’s artist ROUSTAM i vlasnik izdavačke kuće Tamango records’, YAYA. Vlasnik čuvenog kluba Savage u Hanoi-u OUISSAM i rođeni Tajlanđanin, ali i internacionalno priznat SUNJU HARGUN, se takođe ponovo se vraćaju na EPIZODE.

EPIZODE ne samo da je doprineo napretku muzičke scene u Aziji, već je za samo četiri godine ostavio i impresivan pečat na internacionaloj sceni. Sa vizijom da ujedini ljude širom sveta, festival je postao nezaboravna novogodišnja destinacija, izlet za ljubitelje muzike i umetnosti, globalne avanturiste i profesionalce iz muzičke industrije. Lociran na rajskom ostrvu Phú Quốc u Vijetnamu, EPIZODE ​​je zaista nezaboravno mesto na kome svako želi da bude. Od belih plaža, bujnih smaragdnih džungli, pa sve do magičnih zalazaka sunca i udobnog smeštaja, prirodne lepote ovog tropskog raja apsolutno su u skladu sa magijom muzičkog duha, koji je pomogao u stvaranju neverovatnog impresivnog festivalskog iskustva.

 Early Bird Multi-Passes dostupne su po ceni od €158 i mogu se kupiti online na: www.epizode.asia