Filthy Kid i Milos Vujovic izdali novi “Raveolution” EP za čuveni Unrilis!

Techno dvojac iz Srbije se posle 3 godine vraća sa novim collab-om, sa mnogo više iskustva i produkcijskog znanja, ovog puta su uspeli da potpišu 3 peak time techno trake na legendardnom italijanskom techno lejblu Unrilis!

Milošu je ovo druga saradnja sa Napuljskim techno velikanima, pošto je prošle godine izdao “Rave Bells” EP na njihovom pod lejblu Loose Records, i time otvorio put za evenutalno potpisivanje na glavnom imprintu koji se i desio ove godine.
Stefanov i Milošev ukus za technom se odavno podudaraju, ovog puta je to kulminiralo u moderne i kristalno ciste zvukove, ja dominantnim synth lead-ovima!

Celo izdanje možete čuti na sledećim linkovima:

Filthy Kid, Milos Vujovic – Raveolution (Original Mix)
Filthy Kid, Milos Vujovic – Gravity (Original Mix)
Filthy Kid, Milos Vujovic – Who You Are (Original Mix)

Izdanje možete kupiti ovde: Beatport

“Miloš: Stefan Ivanjac (Filthy Kid) i ja se znamo odavno, on mi je veoma dobar prijatelj i fantastičan producent i muzički smo savršeno usklađeni. Pošto smo uradili EP pre nekoliko godina, odlučili smo da uradimo još jedan sa ciljem da ovog puta pokušamo da isporučimo malo jedinstven zvuk koji ćemo pokušati da zadržimo u našim sledećim saradnjama.

Who You Are“ je bila prva pesma koja je nastala, želeli smo da bude malo „dublja“, a opet da se može svirati u bilo kom delu noći.

Raveolution“ je bila naša glavna traka. Pošto živimo daleko jedan od drugog u različitim gradovima, malo nam je teško da pravilno sarađujemo, ali kada je on došao u moj studio seli smo ozbiljno da radimo i završili skoro celu numeru za jedan dan. Sve je bilo savršeno i na mestu. Saw/Reese zvuk je bila najizazovnija stvar koju je bilo najteže miksati i staviti tako da se ističe u numeri. Sviđa nam se kako je na kraju ispalo i jedva smo čekali da ga testiramo uživo. A reakcija publike je bila neverovatna!

Gravity“ je bila poslednja numera koja je napravljena, ideja je bila da se napravi veliki break sa jasnim sintisajzerskim lead-om i savršenim low end-om. Mislim da možemo biti zaista zadovoljni ishodom. Na kraju krajeva, stigli smo do Unrilisa, tako da je misija obavljena!“