Christian Varela za 5. mart u Banjaluci najavljuje nastup za pamćenje!

Christian Varela, španski kralja techno zvuka, nakon sedam godina stiže u Banja Luku, kako bi započeo višemjesečnu proslavu Fresh Wave jubileja!

Jubilarna, deseta godina Fresh Wave Festivala u znaku je retrospektive ali i najjačeg lineup-a do sada, koji će uskoro biti objavljen! Višemjesečna proslava koja počinje već  narednog vikenda, odnosno u subotu, 5. marta u banjalučkom klubu KSB, donosi gostovanje jednog od dosadašnjih headliner-a festivala, koji  se, nakon što je nastupio na tvrđavi Kastel 2015. godine, sedam godina poslije vraća u grad na Vrbasu.

Techno čarobnjak, koji svoju magiju servira na 4 gramofona i koji se u dugogodišnjoj karijeri okitio se sa više od 40 nagrada, uključujući i one za „Najboljeg tehno DJ-a u svijetu“ na dodjeli DJ nagrada 2007. i ponovo 2013. godine, CRISTIAN VARELA, najavio je nezaboravnu žurku, ne krijući oduševljenje povratkom u grad Fresh Wave Festivala: “Poslije sedam godina rado se vraćam pred veoma posebnu publiku, koja raste i raste sa motivacijom za čistim tehno zvukom. Najvažniji cilj mi je uvijek da pokažem nešto novo novim generacijama ali i sljedbenicima stare škole, a da zatim stvorimo jedinstvenu atmosferu uz vanvremensku muziku. Osjećam da je ovo neka vrsta ostavštine za nadolazeća izdanja ovog festivala i jako se radujem žurci za koju obećavam da će biti nezaboravna!”

Cristian Varela je u proteklim decenijama objavio brojna EP izdanja, a kultni status, osim ogromnim talentom, stekao je i kao vlasnik uticajnih izdavačkih kuća Pornographic i Codes Experiments Records. Lineup-u 5. marta pridružiće se i banjalučki DJ mag, koji je na sceni gotovo četvrt vijeka – Woodie kao i najmljađa ekipa izvođača sa domaće elektronske scene: Miloš Drvenica i Nikola Serdar.

Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 20 KM  dostupan je u zvaničnom pabu Fresh Wave-a,