Evo šta vas očekuje na Indonežanskoj pijaci

U saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije 26. avgusta u okviru Kalemegdan Summer Festivala održaće se „Bali Wonderland“ na Beogradskoj tvrđavi u rovu kod Vojnog muzeja. Indonežanska pijaca je prvi deo manifestacije i osmišljena je da posetiocima predstavi kulturu Indonezije i pruži im mogućnost da osete duh ove egzotične zemlje u samom srcu Beograda, a program počinje već od 19h.

Glavna atrakcija biće zvezde iz Indonezije, plesna grupa „Krida Budaya“ koja će se predstaviti publici u dva nastupa tradicionalnim balinežanskim plesom. Svaki ples je priča za sebe i jako su izraženi pokreti prstiju, ruku, glave i očiju. Ovakav spektakularan performans nemate prilike stalno da vidite i nikako ga ne smete propustiti!

Pored njih, nastupiće i zvezda sa naših prostora, kantautorka i live looping umetnica Tamara Ristić „Kezz“, prepoznatljiva po jedinstvenoj kombinaciji izvornog i modernog, prirodnog i elektronskog zvuka i jakoj emociji. Tamara je pobednica nekoliko regionalnih muzičkih takmičenja, a ove godine objavila je prvi album u izdanju Mascom Recordsa.

U toku programa, duh Indonezije imaćete priliku da iskusite i kroz brojne sadržaje. Na korneru Jungle Tribe turističke agencije moći ćete da se informišete o zanimljivostima ove destinacije i kako da otputujete tamo, zatim na korneru Ambasade Republike Indonezije studenti će moći da pronađu sve potrebne informacije o stipendijama koje nude i fotografišu se, a na korneru „Deca boje Bali“ naši najmlađi će moći da uživaju u bojama i druženju.

Tu će se naći i korner „Bidadari Indonesian Dance Studio“ gde ćete moći da naučite i po neki zanimljiv korak egzotičnog indonežanskog plesa i steknete zanimljivo iskustvo, zatim korner na kom ćete moći da se opustite uz „Vežbe disanja“ i korner „Henna tattoo“ za one koji bi želeli da ukrase svoje telo privremenom tetovažom.
Specijalno iznenađenje obezbedio je „Qatar Airways“ i na tom korneru koji će se naći na samom ulazu ćete moći da se fotografišete od 19-20:30h i putem random odabira fotografija na samom dešavanju osvojite 2×1 avionsku kartu za Bali.

Ulaz na Indonežansku pijacu biće besplatan za sve posetioce od 19-22h, dok će se za program od 23h na kom nastupa svetska zvezda Dyro naplaćivati.

Trenutna cena karata za “Bali Wonderland” iznosi 1090 rsd, a aktuelna je i akcija 3+1. Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa.