Ellen Allien 25. maja u Barutani

Heroina berlinske techno scene, Ellen Allien, vokalista, producent, di-džej i vlasnica izdavačke kuće, nastupiće u subotu 25. maja u Barutani, u okviru turneje Alientronic Album Tour.

Jedna od najvećih ambasadora berlinskog techno zvuka, Ellen Allien predstavlja svoj novi album Alientronic, na kojem je radila krajem prošle godine, tokom hladnih zimskih meseci u Berlinu, kada tamo kreativnost dostiže vrhunac. Temperature u minusu i hladne, mračne noći u tom periodu, držale su Ellen Allien u studiju, zaključanu u četiri zida i fokusiranu na unutrašnje putovanje, osluškujući svoje najdublje kreacije i vizije. Ellen je poznata po klasičnom techno-u i acid motivima, koje širi kroz svoju vizionarsku prizmu, kao i po vokalima koji se ponavljaju i izobličavaju i snažnim bitovima koji voze publiku i zavode je na jedan magičan, misteriozan i egzotičan način.

Ograničen broj ulaznica po promo ceni od 790 dinara za parter i 1190 dinara za VIP platformu je u prodaji širom Ticketvision i GIGS TIX prodajnih mreža.