Ekskluzivne mikseve za Sonus uradili Nic Fanciulli, Joseph Capriati i The Martinez Brothers

Na Sonus 2015 dolazi čak 70 DJeva nastupit će od 16. do 20. avgusta u tri kluba na plaži Zrće na ostrvu Pagu. Nakon prošle godine kad je festival bio rasprodat, i ove godine se u pet dana festivala, očekuje se deseci hiljada gostiju iz celog sveta.

Povodom nastupa na Sonus di dzejevi koji će nastupiti ekskluzivno snimili su mikseve za festival.

U pitanju su Nic Fanciulli, Joseph Capriati i The Martinez Brothers čije nastupe na Sonusu ćemo čuti 16. avgusta dok njihovve mikseve možete poslušati u nastavku.

 

 Nic Fanciulli nic_fanciulli

Nic Fanciulli jedno je od najvećih imena britanske elektronske muzike tokom poslednje decenije. Svetski poznati dj i producent nominovan je za prestižnu Grammy nagradu i vlasnik poznate etikete Saved Records.
 

 

 Joseph Capriaticapriati-joseph-52d6622d091e9

 Joseph Capriati jedan je od predvodnika nove generacije tehno izvodjača. Izgradio svoju reputaciju zahvaljući svojoj neverovatnoj harizmi i veštinama za pultom ali i impresivnim katalogom izdanja.

The Martinez Brothersthe martinez brothers

Talentovani Martinez Brothers za kratko vreme postali su jedno od najomiljenijih dua na sceni. Mladići iz Bronksa odrasli su uz muziku i ljubav prema legendarnom klubu Paradise Garage. Martinez Brothers na Sonusu nastupaju i 20. avgusta na žurci na brodu Resident Advisora.
 

The Clubber Vas vodi na Sonus Festival!

Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći ovde.