Dr. Rubinstein i Tijana T 26. januara u Dragstoru

U petak, 26. januara najuspešnije ime domaće elektronske scene, Tijana T, srešće se sa prijateljicom, Marinom Rubinštajn, pod betonskim svodom kluba Dragstor.

Nakon što je Dr. Rubinštajn u Berlin pristigla iz Izraela 2012. godine, trebalo joj je svega 4 godine do potpunog proboja na svetsku scenu, intervjua i miksa za Resident Advisor. Godinu dana kasnije je imala i prvi nastup pred kamerama Boiler Room-a. Prošle godine smo imali priliku da je slušamo dva puta na No Sleep Novi Sad bini gde je prvi put predstavila svoj spejs tehno set srpskoj publici i, u b2b2b2b2b setu u kom su učestovali i Voiski, Tijana T, Antigone i rezident DJ Dragstora, François X, zatvorila Exit festival.

Marina Rubinštajn bira mračniju stranu tehna, esida i elektra za svoj set ali taj set uvek odvede u tripi i kozmik pravcu. U slučaju da imate samo 5 minuta da se upoznate sa njenim radom, poslušajte sam kraj Boiler Room nastupa u kom set završava numerom „Blue Flame“ DJ Overdose-a.

Dr. Rubinštajn će na ovoj žurci nastupati sa Tijanom T koja je već nekoliko godina na neprekidnoj svetskoj turneji na kojoj nastupa na najboljim festivalima i deli binu sa najtraženijim imenima elektronske scene danas. Tijana je nedavno i treći put stala pred kamere Boiler Room-a i, kako je MC Žgolja sam rekao, izvela jednu od najboljih završnica u Boiler Room setu ikada numerom „Idioteque“ benda Radiohead. Hemija između Dr. Rubinštajn i Tijane T je pravi razlog zbog kog ne treba da propustite ovaj događaj!

Karte za ovaj događaj možete da kupite na ulazu u klub po ceni od 600 RSD pre ponoći i 800 RSD posle ponoći.