Diskoteka Maximus postala je ekskluzivni partner The Global party mreže

Diskoteka Maximus postala je ekskluzivni partner The Global party mreže.

U subotu, 13. juna u čuvenoj areni diskoteke Maximus održaće se velika dobrotvorna žurka The Global Party.

Od 2011. godine održano je na hiljade dobrotvornih VIP žurki, sa hiljadama VIP gostiju u 120 država svijeta: od Taj Mahal Hotel u Mumbai i The Savoy u Londonu, do The Cavalli Club u Dubai i La Zagaleta u Španiji – ovog ljeta na njihovu listu upisana je i Crna Gora , zahvaljujući diskoteci Maximus.

Diskoteka Maximus postala je dio svjetske mreže The Global party, te prepoznata kao “najbolja od najboljih”.

The Global party podržava humane ciljeve: podsticanje socijalne odgovornosti, podizanje svijesti u humane svrhe, stvaranje svijesti među onima koji imaju sve da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

The Global party cover

Na The Global party – ju nastupilo je na hiljade nevjerovatnih DJ – eva  i performera: Macy Gray, Bryan Ferry, Blue, The Gipsy Kings. Parti koji kruži cijelom planetom ugostio je na hiljade VIP lidera filantropa: Lily Cole, Gordon Ramsay, Eddie Jordan, Katie Melua, Hayden Panettiere. Svi oni dolaze zajedno sa jednim plemenitim razlogom. Tačka ključanja je da su svi oni VIP lideri i da svi vole da partijaju.

Ove godine , 13. juna,  ovaj party brend proslaviće se na 360 istovremenih ekskluzivnih lokacija, sve sa istim ciljem podizanja svijesti sa plementim namjerama.

Budite dio The Global party – ja u Maximusu. Sa vama će zabavljati: DJ Lo. “Party koji kruži cijelom planetom podiže svijest na globalnom nivou”.

Dobrodošli u Maximus!