Di-džejevi bez granica! Humanitarni gest dve velike zvezde

Posetioci Exita imaće ove godine jedinstvenu priliku da slušaju specijalni B2B set Dixona i Solomuna. Dvojica popularnih DJ-eva već su nastupaju zajedno, a svoje fanove širom sveta oduševili su i humanitarnom akcijom koju su pokrenuli.

Njih dvojica su u januaru imali zakazan nastup u Meksiku i odlučili da sav novac od ulaznica koje su koštale 20 dolara daju deci iz meksičkog grada Tulum. Plan je bio da se sredstva iskoriste za izgradnju sportskog terena, novih toaleta, kao i učionice. Međutim, nastup je bio odložen zbog pucnjave koja se dogodila na festivalu BPM na kom je stradalo pet osoba.

Međutim, Solomun i Dixon nisu odustali od svoje zamisli, pa su pozvali fanove preko Fejsbuka da ipak daju planirani novac, ne bi li se deci omogućilo bolje i kvalitetnije školovanje.

Akcija traje i dalje, a svi koji žele da pomognu mogu to da učine putem ovog linka.

EXIT tim ove godine sprema čak četiri festivala u sklopu EXIT Leta ljubavi 2017. EXIT festival održaće se od 6. do 9. jula, a ljubitelje dobre muzike i provoda očekuju i Sea Star festival u Umagu 26. i 27. maja, Revolution festival u Temišvaru 2. i 3. juna, kao i Sea Dance festival na Jazu od 13. do 15. jula. Ulaznica za EXIT festival i dalje iznosi 6.490 dinara, a ljubitelji festivala najviše će uštedeti kupovinom EXIT Summer of Love 2017 paketa, jer za samo 7.990 dinara dobijaju ulaznicu za festivale EXIT, Sea Dance i Sea Star! Više informacija na www.exitfest.org.