Darius Syrossian 8. aprila u Zoni Topljenje

Čekajući letnje Topljenje, formirana je zona koja će se održati 8. aprila u Depo Magacinu sa ciljem da napravi sjajnu uvertiru pred leto i omogući vam da osetite pravi duh Ibice u samom srcu Beograda!

Zona Topljenja predstavlja britanskog di-džeja i producenta Dariusa Syrossiana, koji je poznat po svojoj DO NOT SLEEP IBIZA rezidenturi. “IT’S ALL HOUSE and TECHNO and I’m not interested in fads.”-  ove reči Dariusa Syrossiana ne samo da definišu njegov stil i zvuk, već predstavljaju i principe na kojima leži njegov uspeh kao di-džeja, producenta, vlasnika izdavačke kuće i hosta na radiju koji ima globalnu popularnost. Strastven i osvežavajuće iskren, Darius Syrossian pravi i pušta muziku koja reflektuje njegovu jedinstvenu ličnost.
“Ja sam deo scene zato što VOLIM MUZIKU, za razliku od drugih ljudi koji vole muziku zato što vole da budu deo scene. Sve se vrti oko muzike, i to je jednina stvar koja je bitna!”

Pored zvezde tech-house zvuka u ovoj zoni okupiće se i najbolji izvođači iz oblasti muzike i plesa, imaćete priliku da čujete i specijalne live act izvedbe domaćih umetnika u periodu od 21-23h, a nakon toga omiljene di-džejeve u neuobičajenim b2b izdanjima!

Organizatori su odlučili da vas obraduju specijalnom akcijskom cenom karte koju ćete moći da kupite narednih 7 dana po ceni od 500 rsd na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i DD tickets.