Pendulum u Barutani!

Barutana sprema pravi spektakl! El Hornet i MC Verse nastupiće 16. maja u Barutani kao Pendulum DJ set. Domaću podršku pružiće im Codex, Iron, Bohemian & Senzor, a nastupiće i DJ/producent Scotty Master – Peace iz Engleske.

Legendarni drum’n’bass act sa Novog Zelanda, koji stoji iza d’n’b himni poput „Tarantula“, „Blood Sugar“ i drugih, stiže u Beograd! El Hornet i Verse nastupiće u Barutani 16. maja kao Pendulum DJ set i našim sugrađanima još jednom dokazati da su zaista neprikosnoven duo u svetu drum’n’bass kulture. Ulaznice za ovaj spektakl u Barutani mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, po ceni od 990 dinara.

Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Kalemegdanskoj tvrđavi, kultna „Barutana“, otvorila je svoje kapije proteklog leta i zabeležila seriju sjajnih žurki. Sezona koja je pred nama doneće još dosta žurki i koncerata za pamćenje.

 

The Clubber Vas vodi u subotu u Barutanu na Pendulum!

Kako da osvojite karte?

Sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici The Clubber lajkujtete i šerujete ovaj članak koristeći hashtag #theclubbermag (post ostavite da bude “public“ kako bi videli da je podeljen) a nakon toga Vaše ime i prezime pošaljete na [email protected] ( U subject upišite ’’Pendulum’’ ).

Dobitnici karata biće obavešteni putem mejla, a njihova imena biće na spisku na ulazu. U igri učestvuju samo oni koji ispune sva tri uslova (like + share + ime na emial) Dobitnike objavljujemo u subotu! Hvala svima i srećno!