Foto: Stefan Danilović

Boža Podunavac i Kristina Lalić zapalili Depo

U subotu, 5. marta od 23h u Magacinu Depo održana je La Rambla, techno spektal realizovan uz podršku Opštine Palilula, koji je okupio dve hiljade poštovaoca ovog elektronskog zvuka.

Techno korida je još jedan dokaz da domaća di-džej ekipa, uz kvalitetnu produkciju i sjajnu publiku,  može da napravi elektronski  spektakl svetskog renomea. Svaki od ovih toreadora su se na pravi način predstavili koridi. Roxa je svojim otvaranjem seta pokazao da na njega može ozbiljno da se računa na domaćoj klabing sceni. John Belk  je svojim interesantnim setom nastavio da diže publiku i u  tački usijanja koride miks pult prepusti  legendi Boži Podunavcu koji je pokazao da mnoge svetske dj zvezde imaju na čemu da mu pozavide. Kristina Lalić je unela posebnu energiju i  u svom prepoznatljivom stilom zatvorila koridu.

Organizatori već najavljuju novi spektakl, u pitanju je “Berlinski Zid“ koji će 1. aprila predstaviti nešto˝tvrđi˝ techno zvuk karakterističan za berlinske klubove poput Berghaina, Tresora, i drugih.

Foto: Stefan Danilović