Šta obući za EXIT?

Kraj ove vrele i naporne nedelje ne može biti bolji… u četvrtak počinje EXIT koji ove godine slavi svoj 15. rođendan. Slavimo ljubav, slavimo muziku, dobru atmosferu i nadasve slavimo slobodnu. EXIT, muzički festival nastao iz jedne jake ideje i želje za umetničkom slobodom, vremenom je postao način života te ne treba da nas čudi što mladi tokom celog leta nose jarke boje, festivalske narukvice i suvenire.

Ipak, ono što je potrebno znati pre nego što odeš na EXIT jeste da moraš da budeš spreman na sve. Spremam da djuskaš dok muzika ne prestane, spreman da osvajaš Petrovaradinsku tvrđavu, spreman da se zaljubiš (i više puta), spreman da se slikaš sa najvećim muzičkim zvezdama i spreman da se opustiš jer granice dobre zabave ne postoje.

U razgovoru sa Markom i Sašom koji zajedno čine brend MATES Clothing, saznali koji trend treba ispratiti na letnjim muzičkim festivalima. Prenosimo vam delić našeg razgovora koji će vam pomoći da spakujete vaše kofere i uputite se putem Novog Sada.
256234_10151112563373698_1587098912_o

Kako biti „fashion“ na muzičkom festivalu?

MATES: Biti „fashion“ znači pratiti sebe i svoju intuiciju tako da je najbolje da se tog načela držite uvek pa i kada birate šta ćete obući za muzičke festivale. Odeća bi pre svega trebala biti udobna i prijatna pa tek onda „fashion“ zato što između ostalog tamo idete da pokažete kakvo vam je umeće na dacefloor-u.

Koji su to modni trendovi koje treba da ispratite kada idete na muzički festival?

MATES: Smatramo da trend ne treba slepo pratiti već izabrati nešto što je najpribližnije vašem senzibilitetu i upakovati to na najbolji mogući način. Trenutno ne možemo zaobići najprisutniji boho trend na svim muzikčkim festivalima. Naš savet je da se prepustite ludim 70-im i budete što kreativniji kako biste izbegli potpuno stapanje sa masom. Možda bi najbolje bilo izabrati jedan aktuelni  komad i prilagoditi ga sopstvenom stilu. Naš savet je da uz sebe uvek imate neki kul kupaći kostim jer nikada ne znate kada ćete poželeti da se rashladite na vrelim letnjim muzičkim festivalima.

Da zaključim. Neka EXIT bude šaren, veseo, komotan i spreman za modne izazove.338507_10151123126488698_214327180_o