Concrete DJz: ‘Pripremite se dobro za večeras, Depo ima da gori!’

Organizacija Concrete DJz zvanično je formirana 2003. godine, sa ciljem da donese svoj dodir na elektronskoj sceni, organizovanjem događaja i muzičkom produkcijom, nudeći ono što je osećala i iza čega je stajala, beskompromisni tehno zvuk. Ekipu čine Luka, Mita, Bojan, Matsura i Ćusa. Danas, nakon više od jedne dekade postojanja, organizacija iza sebe ima mnoštvo organizovanih partija koji se i dan danas pamte i prepričavaju, i kroz svoj produkcijski rad oplemenila je podijume širom Srbije i sveta. Popričali smo sa Lukom Petrovićem i Bojanom Vukmirovićem, koje ćete moći da čujete večeras u Depo Magacinu na Raveolution spektaklu zajedno sa Sam Paganinijem, Zoe i Andrew Mellerom.

Ćao momci, za početak da vam se zahvalim na izdvojenom vremenu. Večeras nastupate na Raveolution spektaklu sa Sam Paganinijem, kakva su vam očekivanja?

Zdravo, pozdrav za tebe i sve čitaoce The Clubber-a, očekivanja su velika, vidimo da vlada odlično interesovanje, da će svaki klaber biti na ovoj žurci, tako da su naša očekivanja od ovog eventa maksimalna.

Na čemu trenutno radite?

Trenutno radimo digitalno, traktor, 4 kanala, tokom perioda našeg postojanja imali smo priliku da radimo na svim opremama, kako se menjalo vreme i tehnologija, i našli smo trenutni set up kao najbolji za našu režiju techno seta, kako nam daje neograničene mogućnosti, live pristup kao i fenomenalne efekte bez kojih naš set ne možemo da zamislimo, što se tiče retro techno setova, njih i dalje izvodimo sa gramofona i starih dobrih ploča.

Šta možemo da očekujemo uskoro od Concrete Djz?

Uskoro od Concrete kolektiva mozete da ocekujete dosta pojedinacnih i kolektivnih izdanja, to je definitivno stvar na kojoj moramo vise da poradimo kao i vise dogadjaja visokog nivoa produkcije.

Poznati ste po energičnim setovima. Kako biste opisali vašu muziku u 3 reči?

Techno, techno i techno 🙂

Imate li nešto da poručite posetiocima?

Pripremite se dobro za večeras, depo ima da gori!