Zona Topljenja ove subote u Depou!

Čekajući letnje Topljenje, formirana je zona koja će se održati 8. aprila u Depo Magacinu sa ciljem da napravi sjajnu uvertiru pred leto i omogući vam da osetite pravi duh Ibice u samom srcu Beograda!

Zona Topljenja predstavlja britanskog di-džeja i producenta Dariusa Syrossiana, koji je poznat po svojoj DO NOT SLEEP IBIZA rezidenturi. “IT’S ALL HOUSE and TECHNO and I’m not interested in fads.”-  ove reči Dariusa Syrossiana ne samo da definišu njegov stil i zvuk, već predstavljaju i principe na kojima leži njegov uspeh kao di-džeja, producenta, vlasnika izdavačke kuće i hosta na radiju koji ima globalnu popularnost. Strastven i osvežavajuće iskren, Darius Syrossian pravi i pušta muziku koja reflektuje njegovu jedinstvenu ličnost. Njemu se pridružuje i b2b ekipa koju čine Joma Maja b2b Peter Portman, Dee b2b Andrew Meller i Mancha b2b MarkPanic.

Ulaznice možete kupiti na svim Eventim Serbia i DD Tickets blagajnama po ceni od 700 rsd.

The Clubber deli ulaznice svojim čitaocima, a sve što treba da uradite jeste da svoje ime i prezime ostavite u komentaru ispod. Dobitnici će biti izvučeni pomoću Radnom.org. Srećno!