Open air žurke na Sajmu su najbolje u gradu! Na sledeću stižu Guy J i Jeremy Olander!

Beograđani su prepoznali čari atrijuma Beogradskog sajma 2014. godine na Belgrade Wonderland Open Air festivalu, kada je dobra muzika okupila nekoliko hiljada ljudi. Veliki prostor, otvoreno nebo i izolovanost od gradske vreve su prepoznali i organizatori Raveolution žurki i rešili da svoj prvi party organizuju baš na ovom mestu. Ispostavilo se da je žurka bila pun pogodak – Mladen Solomun je 2015. godine napravio žurku koja je po izboru klabera proglašena najboljom te godine, a i danas se prepričava energija koja je bila prisutna na Sajmu te noći i jutra. Više hiljada ljudi đuskalo je do rane zore, a Sajam je tada definitivno učvrstio svoje mesto na vrhu omiljenih open air prostora domaćih klabera. Godinu dana kasnije smo imali prilike da uživamo na We Play Techno žurci na istom mestu, kada su Julian Jeweil i Barem uspeli da ponovo zapale masu. Beograđani su se pre samo nekoliko nedelja na istoj destinaciji ponovo „topili“ na fenomenalnom Topljenju i Borisu Brejchi, a žurka je kao i uvek trajala do svitanja.

Izlazak sunca nije smetao ni stotinama klabera koji uživali u Afterlife zvuku dua Mind Against. Ovo jedinstveno iskustvo je nešto što je karakteristično za atrijum Beogradskog sajma i što nikako ne smete propustiti ako ste ljubitelj dobrih žurki na otvorenom.

Sledeća velika žurka na otvorenom na ovom magičnom mestu jeste progressive house spektakl na kome slušamo Guy J-a i Jeremy Olander-a 23. septembra.

Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.