Zadig, Anastasia Kristensen i Carlos Souffront za doček u klubu Drugstore

Beogradski Drugstore, prema pisanju mnogih portala jedan od najboljih underground klubova u ovom delu Evrope, objavio je program za doček 2018.

Na oduševljenje mnogih, hedlajneri večeri su Zadig, Anastasia Kristensen i Carlos Souffront.

Vodeće ime nove pariske scene, Zadig, među zaslužnima je za vraćanje Pariza medju prestonice savremenog techno zvuka. Njegovo prvo izdanje Vision otvara mu vrata i pozicionira ga kao jednog od značajnijih producenata na techno sceni. Ubrzo pokreće Construct Re:Form etiketu o dobija rezidenturu u klubu Rex, a često nastupa u klubovima Concrete i Tresor.

Anastasia Kristensen je enigma na sceni. Poreklom iz Rusije sa prebivalištem u Kopenhagenu, Anastasia je rezident Culture Box-a i novo ime Berlin Atonal-a i Unsound-a, a za nju reči hvale ima i sam osnivač klub Tresor. Član je ekipe okupljenje oko MORD etikete, dok se njena traka nalazi i na nedavno objavljenoj kompilaciji Mordbox 002. Anastasia je nedavno pažnju svetske javnosti skrenula na sebe izvansednim setom u Boiler Room-u Berlinu.

Carlos Souffront je živa legenda Detroita. Za sebe kaže da je isključivo didžej a njegova jedinstvena naracija za pultom otkriće sve o njegovom umeću. Carlos je izvodjač specifilnog muzičkog ukusa i ne ograničava se na jedan muzički žanr. 31. decembra slušamo ga u crnoj sobi Drugstore-a.

Više informacija o ulaznicama i domaćoj podršci biće objavljeno uskoro. Novosti o žurci možete pratiti ovde.