We Love Sound najavio najveći techno događaj u Zagrebu ovog proljeća!

Zagrebačka HALA domaćin je jedinstvenom techno eventu u organizaciji poznatog event branda We Love Sound.

Nakon popuštanja mjera, uz covid potvrde, očekuje nas pravi party koji smo dugo čekali. Neograničen broj ljudi i vrhunski techno garancija su dobre zabave koja nas očekuje u petak, 1.4. od 16 do 02 sati.

Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na službenoj web stranici We Love Sounda:https://we-love-sound.com/we-love-sound-hala

Nakon što smo doživjeli očaravajuće plesno druženje na posljednjem događaju u Hali Zagreb s Fuse London, We Love Sound tim vas sa zadovoljstvom pozivama na novo glazbeno putovanje uz majstora techno scene Luigija Madonnu na čelu. Uz njega će nastupiti španjolska DJ-ica i producentica Indira Paganotto koja je rezident u poznatom klubu DC-10 na Ibizi. U goste dolazi i predstavnik napuljskog techno zvuka Roberto Capuano kao i Mattia Trani koji je stekao nadimak “Talijanska budućnost techna”. Specijalni gost na sljedećoj We Love Sound avanturi bit će hrvatski techno heroj – DJ Jock.

Luigi Madonna je postao miljenik publike na svim kontinentima, krasi palube u nekim od najpoznatijih svjetskih klubova, uključujući Printworks u Londonu, Crobar u Argentini i svjetski poznatom klubu Amnesia na Ibizi, uz rezidencije u berlinskom klubu Watergate i londonskom Fabricu. Zvijezda je i mnogih Festivala kao što su Awakenings, Sonus festival, Resistance na Ibizi.

Indira Paganotto “pali“ plesne podije više od desetljeća, ali ova godina je bila veliki proboj za ovu španjolsku DJ-icu i producenticu. Upravo je potvrdila klupsku rezidenciju na Ibizi DC-10, izdala je nevjerojatne i jedinstvene čvrste EP-je pod nazivom ‘Number’, „Yellow Lambo“ na Octopus Recordings, „Katsumi“ i „Red Ninja“ na Second State, nakon čega su uslijedile koncerte u klubovima i festivalima diljem svijet.

Zagreb je dugo čekao prvi veliki party koji ćemo zasigurno dugo pamtiti.