Velika humanitarna žurka za Aleksandra Nikolića

Organizacija Naissus Fest 7. jula u rovovima niške Tvrđave organizuje veliku humanitarnu žurku „Naissus Charity – Svi za Acka!“. Sav prihod od prodaje karata i pića biće namenjen lečenju Aleksandra Nikolića.

Ekipu velikog broja DJ-eva na ovom „open air“ spektaklu predvodiće jedan od najtraženijih domaćih DJ-eva Marko Milosavljević. Dolazi nam i zvučno ime bugarske scene elektronske muzike – Vladislav Raškov. Kao predstavnici nove generacije najpopularnijih lokalnih DJ-eva za pultom će se naći Nikola Mande, Nick Lawyer (Nikola Tacić), Roots Alternative (Miloš Ilić i Filip Marjanović), kao i doajeni elektonske muzike u Nišu Dejan Gavrilović poznatiji kao Funky Junkie i Vladan Spiridonović Spirko. Savršenom programu doprineće i članovi popularnog sastava EL Jazzyra – Aleksandar Milojković Joy i Žarko Marković Zarez.

Aleksandar je rođen 05.09.1991. godine. Živi u Nišu i apsolvent je novinarstva na Filozofskom fakultetu. Bavi se sportskim novinarstvom, a najviše prati košarku i fudbal. U proteklih nekoliko godina radio je i pisao za nekoliko sportskih portala.

Sredinom aprila 2018. godine počeo je da primećuje prve simptome bolesti – blagu temperaturu, umor i bledilo.  Nakon testova i analiza, postavljena je dijagnoza – akutna mijeloidna leukemija koja brzo i agresivno napada organizam.

Najveću šansu za oporavak od ove opake bolesti pruža transplatacija matičnih ćelija. Procenat uspešnosti ove intervencije u inostranstvu je veliki, ali je Aleksandru za to potrebna finansijska pomoć. Sa tim ciljem porodica i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za lečenje i tako pruže Aleksandru šansu za izlečenje i povratak normalnom načinu života.

Cena ulaznice je 500 RSD i može se nabaviti u WinWin radnjama širom zemlje, kao i preko sajta www.ddtickets.rs.
Podržimo život!