Vahicabi ‘All night long’ večeras u Ben Akibi

Večeras u beogradskom klubu Ben Akiba očekuje nas mladi DJ i producent Vahicabi koji će svirati svoj ‘All night long’ set. Početak je od 22 časa, dok će ulazica koštati 300 rsd (prvih sat vremena ulaz je free).

Vahid Biberović aka Vahicabi je DJ koji dolazi iz Beograda. Odlikuje ga sjajno miksovanje traka sa brzim tempom, veoma talentovano, suptilno im dodajući primese melodičnog indie dance, dark disco i funky zvuka.

Predstavnik je Beogradskog underground-a. Očekujte euforiju i nevericu perfektnim izborom traka, nadovezivanje i miksovanje istih kako biste čuli različite stilove koje prepliće sa idejom oscilacija i medjusobnog stilskog koketiranja (progressive, melodic techno, tech, indie dance.)
Njegov unikatan stil i prepoznatljivost su doveli do toga da deli pult sa artistima kao što su Pavel Petrov, Andrew Meller, Innellea, Kevin de Vries, Ame, Woo York, Creeds, Partiboi69..

Što se produkcije tiče, ostvario je već nekoliko izdanja od marta ove godine. EP “Boogie Back” za Sapient Robots (Brazil), druga traka pod nazivom “Rige Calling” izdata je za Slow Cycle (Argentina), EP “Trust & Dust” za EXE Audio (Bugarska) i singl “Rango“ EXX Underground (USA).

Vikend u Ben Akibi

Predstojeći petak 16.02 u Ben Akibi slušamo Peter Portmana zajedno sa Leo Lang. Dok nas u subotu na najpoznatijem spratu u gradu očekuju CVTKVC & Atomski.

Info i rezervacije: 0603060131