Ultimativni vodič kroz line-up LMF festivala: Doznaj kad nastupa tvoja omiljena DJ zvezda

LMF festival nikad nije bio spektakularniji. Ovogodišnjeizdanje najvećeg zagrebačkog open-air festivala može se pohvaliti impozantnim line-upom, brojnim festivalskimdoživljajima te interaktivnim sadržajima, koji će oduševitiposjetitelje iz cijelog svijeta. Ove će godine, od 15 do 17. lipnja 2023. na zagrebačkom Jarunu sve ljubitelje elektronskeglazbe i jedinstvenog festivalskog ugođaja, dočekati više od70 DJ-eva na čak četiri megapozornice: main, techno, city i r’n’b stageu. Iako je Let The Music Be Free (LMF) jedan odnajmlađih hrvatskih festivala, ovogodišnji lineup s mnogimsvjetskim zvijezdama potvrdio je da je i jedan od najtraženijih.

Isplanirajte već sad još jedan produženi vikend u lipnju, a četvrtak, 15. lipnja rezervirajte za zvijezde poput Above&Beyond, Adama Beyera, Artbata, Manuela De La Marea, Phila&Dereka iz Cerclea, Stana Koleva i Technasiju.

Trance trio Above & Beyond, čine Finac Paavo Siljamaki, Englez Jono Grant i Irac Tony McGuiness. Na listinajpopularnijih svjetskih DJ-a, ovaj trojac zauzeo je 16. mjesto dok su u Velikoj Britaniji na visokom četvrtom. Na zagrebački Jarun dolazi i Adam Beyer, 46-godišnji Šveđanin,osnivač Drumcode Recordsa i jedan je od švedskihpredvodnika elektronske glazbe devedesetih. Phil&Derekzajedno rade više od sedam godina, a počeli su kao Cercleovumjetnički direktor te izvršni direktor i osnivač. Okupljeni u brendu Cercle željeli su svijetu ponuditi spoj elektronskeglazbe, kulturne baštine i krajolika pa su partyje organizirali u mnogim dvorcima i jedinstvenim parkovima prirode, a u Hrvatskoj se Cercle projekt održao na Plitvičkim jezerima(Disclosure), Skywalku Biokovo(Gorgon City ), a snimali su ina terasi dubrovačke utvrde Revelin (Hot Since 82).

U petak, 16. lipnja ne propustite Claptonea, Dombreskyja, Johna Summita i Sonnyja Foderu.

Claptone je njemački duo, no kako stalno nastupa sa zlatnommaskom, njihov identitet ostaje i dalje dobro čuvana tajna. Claptone se može pohvaliti činjenicom da je uvršten u desetnajboljih svjetskih DJ-a, a nastupao je na festivaluTommorowland te u najpoznatijem klubu na Ibizi, Pachi. Quentin Dombresky francuski je producent koji je posljednjih godina postao megapopularan diljem svijeta, a svake godine nastupa na brojnim festivalima kao što je američki Hard Summer. John Summit na listi je najpopularnijih DJ-a do 28 godina i ponosan je vlasnik hitaDeep End Sidepiece Remix, a nastupao je na brojnimsvjetskim festivalima pa tako i na Coachelli.

U subotu posljednjeg dana LMF festivala ne propustiteArgyja, Anfisu Letyago, Camelphata, Fidelesa, Freda Lenixa iMetodija Hristova.  Mnogi željno iščekuju grčku senzaciju, Argyja, koji živi u Berlinu, gradu u kojem je vrlo brzo postaolegenda elektronske underground scene. Publiku svakako imai atraktivna Anfisa Letyago. Rođena u Sibiru, Anfisa se seli u Italiju gdje započinje uspješnu karijeru, a na tom putu pomogao joj je legendarni Carl Cox.

Britanski duo CamelPhat još je jedno ime koje dolazi u hrvatsku metropolu stoga ne propustite ovaj jedinstvenglazbeni događaj.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog trodnevnog spektakla s višeod 25.000 posjetitelja, LMF festival i ove će godine prodrmatihrvatsku metropolu te okupiti istinske zaljubljenikeelektronske glazbe, koji sada mogu nabaviti jednodnevneulaznice za ovaj najveći open-air festival u Zagrebu na ovomelinku: https://lmffestival.com/tickets/

Detaljan raspored vaših omiljenih izvođača možete doznatiovdje: https://lmffestival.com/#lineup