U prodaji PROMO festivalske trodnevne ulaznice za Freshwave 2024

PROMO festivalske trodnevne ulaznice za Freshwave 2024 dostupne na ticket servisu kupikartu.ba!

Vruće ljeto u gradu na Vrbasu kulminiraće na tvrđavi Kastel sa još jednim izdanjem najboljeg muzičkog festivala u BiH!

Freshwave2024 već je predstavio prvu fazu potvrđenih izvođača koji će nastupiti na nekoj od festivalskih bina ovog ljeta na Kastelu od 1. do 3. avgusta. Na Kastel stižu Adana Twins, 999999999, Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V.  Coeus, Drunken Kong, Horacio Kruz, Lag, Mladen Tomic, Nebs Jack i Tsuyoshi Suzuki, a nakon razgrabljenog prvog talasa festivalskih ulaznica po Early Bird cijenama, slijedi povećanje cijene ali i dalje sa promo predznakom!

Freshwave će i predstojećeg ljeta biti svojevrsna platforma ne samo za stvaranje novih prijateljstava i skupljanje nezaboravnih momenata već i prilika za mnogobrojne umjetnike, čiji rad nije direktno u vezi sa muzikom, da se predstave javnosti i publici festivala. Na taj način nastavićemo da ispunjavamo našu ulogu u društvu kao važne spone između artista, scene i javnosti.

U skladu sa navedenim tek vas čekaju prave muzičke poslastice na najvećem broju festivalskih bina do sada i uz najbolji festivalski kamp kojeg spremamo uz rijeku Vrbas, jedinstven, moćan i neprolazan simbol Banjaluke baš poput Freshwave-a.

Podsjećamo da se već 22. juna na novom izdanju Freshwave Piknika u Vrbas kampu družimo sa ozbiljnom DJ ekipom, a uz nastupe koje potpisuju Nebs Jack, Mladen Tomic, Nikola Vemić i drugi stiže nam i superzvijeza ovogodišnjeg Piknika, holandski DJ William Djoko!

Faza 1 Freshwave Festivala2024 najbolja je preporuka da se na vrijeme obezbjedite festivalskim ulaznicama, koje su sad u prodaji po PROMO cijeni od 75KM za trodnevne i 120KM za trodnevne VIP ulaznice. Ove festivalske ulaznice dostupne su putem ticket servisa kupikartu.ba