Laurent Garnier, Pig&Dan, SHADED i Drunken Kong remiksovali Christian Smitha

Christian Smith još jednom je za svoju Tronic etiketu obezbedio sjajan paket remiksa albuma “Input/Output” koji je izdat prošle godine.

Drugi po redu EP sadrži četiri remiksa koja potpisuju SHADED, Pig&Dan, Drunken Kong i tehno pionir Laurent Garnier, koji je želeo da učestvuje nakon što ga je album oduševio.

Od kada su se Christian i Laurent upoznali u Nju Jorku devedesetih, francuz je u velikoj meri podržavao Tronic. 2003. godine Christian je remiksovao njegov klasik  “Crispy Bacon” a Laurent je više od godinu dana pokušavao da otkrije autora. Kasnije je Laurent saznao da je Christian remiksovao tu i još tri njegove traka, a sada je odlučio da uzvrati uslugu. Njegov remiks trake  “Air Castle” atmosferu originala pojačao je sintom.

Pig&Dan bili su odgovorni za “Subzero”, a njihova verzija učinila je traku mračnijom intenzivnijim perkusijama. SHADED je poznat po sjajnim live nastupima, a traku  “Destination Unknown” učinio je hipnotišućom. Tronic je svetu predstavio duo Drunken Kong 2015. godine kada su prvi put izdali za ovu etiketu. Christian ih je upoznao kada su bili rezidenti kluba Womb. Oni pojačali gruv naslovne trake i uvrnute vokale stavili u prvi plan.

Input / Output : Remixed Part 2 biće dostupan od 21. aprila.Christian Smith – “Air Castle” (Laurent Garnier Remix)
Christian Smith – “Subzero” (Pig&Dan Remix)
Christian Smith – “Destination Unknown” (SHADED’s Lightyears Remix)
Christian Smith – “Input / Output” (Drunken Kong Remix)