Topljenje otvara konkurs za didžeja koji će otvoriti žurku

Traže se mladi, talentovani di-džejevi koji će imati priliku da otvore Topljenje sa Oliver Huntemann-om i Victor Ruiz-om 1. juna.

Ovim putem želimo da pozovemo sve neafirmisane umetnice i umetnike, da ispune svoj san i podele DJ pult sa velikanima naše i svetske elektronske muzičke scene.
Očekujemo da pobednici dobro iskoriste svoju šansu i nastave da grade svoju karijeru, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Kako biste se prijavili na konkurs potrebno je da pošaljete:
– Ime i prezime
– Umetničko ime / ime pod kojim nastupate
– Download link svog miksa dužine između 20 i 30 minuta, kao i tracklistu na mail [email protected] najkasnije do 06. maja!

Žiri će odabrati mikseve koji će biti objavljeni na našoj stranici 07. maja. Potrebno je da svaki učesnik od trenutka objave miksa sakupi što više bodova kako bi obezbedio sebi mesto u top 10 mikseva (lajk = 1 bod, komentar = 2 boda, PUBLIC share uz hashtag #žestokotopljenje = 3 boda). Glasanje traje do 14. maja! Od svih poslatih mikseva žiri će odabrati 5 finalista, koji će se takmičiti na finalu koje će se održati u Nula Pet – 0.5 baru 23. maja na Dnevnom Rejvu! 😀 Detalji finala biće naknadno objavljeni.

Podsećamo vas da je trenutna cena ulaznica 1190 rsd za regularne / 1690 rsd za VIP. Ulaznice dostupne na Eventim Serbia, GIGS TIX i DD Tickets ili putem linka ► https://bit.ly/2pEx18q