Silicone Soul 30. maja u Barutani [Delimo Karte]

Mnogim Beograđanima omiljeni party sastav Silicone Soul ponovo će biti gost naše prestonice ove subote, 30. maja – i to u prostoru u kom se osećaju gotovo kao kod kuće, beogradskoj “Barutani”! Žurka počinje u 23h uz domaću podršku u sastavu Fakir (Noise Destruction) & Alexandar (iFace).

Nakon što su protekle godine “zapalili” Barutanu, donevši jednu od najboljih žurki sezone, Graeme Reedie i Craig Morrison se vraćaju “na mesto zločina” i najavljuju još bolji provod! Za ovu subotu pripremili su neke sveže trake, ali i većinu pesama koju su Beograđani navikli da slušaju u okviru njihovih DJ setova. Da je prošlogodišnja žurka bila vesela i u jutarnjim časovima možete se uveriti OVDE – a novi party u Barutani zakazan je već za ovu subotu,  30. maj! Ulaznice se mogu kupitii u pretprodaji po ceni od 690 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Silicone Soul su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs”, osvojili prvo mesto britanske top liste i upisali nekoliko najvećih nagrada u elektronskoj muzici.

The Clubber Vas vodi na Silicone Soul u Barutani!

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Da biste učestvovali u nagradnoj igru, sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici The Clubber lajkujtete i šerujete ovaj članak koristeći hashtag #theclubbermag (post ostavite da bude ”public” kako bi videli da je podeljen pri odabiru dobitnika) a nakon toga Vaše ime i prezime ostavite ovde ispod u članku u komentarima.

Primer
Primer gde da ostavite Vaše Ime i Prezime

Dobitnici karata biće odabrani slučajnim odabirom, dok će njihova imena biti na spisku na ulazu. U igri učestvuju samo oni koji ispune sva tri uslova (like + share + ime u “komentari“ u članku ne u postu na facebook stranici) Dobitnike ćemo obavestiti u subotu oko 14h. Hvala svima  i srećno!