Sasha uradio najnoviji podcast za Resident Advisor

Iako je nedavno napravio pauzu od svog rasporeda pretpanog turnejama da bi se preselio iz Londona u Los Anđeles, ne bi li radio na muzici za filmove, legenda progressive-house muzike i vlasnik “Last Night On Earth” lejbla, Sasha, se vratio za deck povodom najnovijeg izdanja za nedeljni podcast Resident Advisor-a.

Mix već dobija mnoštvo paznje od njegovih dugogodisnjih fanova, a na njemu se mogu naći trake od Jacques Green-a, Kenton Slash-a, Demon-a i remix koji je Four Tet uradio za traku Chvrches – “Leave a Trace”. U razgovoru sa RA o idejama iza ovog mixa, Sasha je objasnio “Želeo sam da uradim nešto za Resident Advisor što inače ne puštam na svojim setovima, već slušam kada mi treba inspiracija dok radim na novoj muzici“. Sasha je trenutno u Los Anđelesu i priprema se za prelazak u vode filmske muzike, dok takođe u tajnosti sprema novi album koji bi trebalo da izađe 2016. godine.

Najnoviji RA Podcast koji je odradio Sasha možete skinuti na sajtu Resident Advisor-a, a ceo članak u kome govori o ovom mixu možete naći ovde.