Rezident Tomorrowland festivala Nico Morano 24. marta u Kafematu

Nico Morano, jedno od najznačajnijih imena belgijske house scene, u subotu, 24. marta nastupa u novosadskom Kafematu.

Neizostavno ime na listi izvodjača legendarnog Tomorrowland festivala Morano, iza sebe ima skoro petnaest godina dugu karijeru tokom koje se pozicionirao kao istinski predstavnik house muzike u svojoj zemlji. Tokom godina razvio je sofisticirani zvuk koji je spoj deep i melodičnog house-a, i prave doze progressive-a.

Energičnost njegovih nastupa i dobra komunikacija sa publikom učinila je da Morano u Belgiji ima veoma lojalnu publiku, te je jedan od najzauzetijih didžejeva sa preko 100 nastupa godišnje u klubovima poput Fuse, Ampere, Decadance i Magic. Rezident je serijala žurki Ketaloco, Deep House Belgium i La Rocca, dok je svakako najzapaženiji kao rezident didžej Tomorrowland festivala. U poslednje dve godine, Nico Morano je fokusiran na prevodjene svog iskustva na podijumu u muziku, te objavljuje nekoliko EP izdanja i remiksa za lejblove poput Atmosphere Records, Karera, Love Matters i Shaker Plates.

Zajedno sa Nico Moranom, iste večeri slušamo i najzapaženijeg predstavnike progressive house-a naše zemlje, Space Motion. Više informacija o dogadjaju potražite ovde.