Prvi kontingent ulaznica za EXIT 2023 rasprodat za 44 minuta!

Prvi kontingent ulaznica za EXIT 2023 rasprodat je za samo 44 minuta, čime su najverniji i najbrži fanovi pokazali da su već spremni da zakorače u EXIT Univerzum, festivalsko izdanje koje će biti održano od 6. do 9. juna 2023. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi! Za privržene Exitovce bila je obezbeđena najpovoljnija, poklon cena, nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, a zbog velikog interesovanja u prodaju je pušten novi, ograničeni kontingent ulaznica, po promotivnoj ceni od 6.990 dinara i uz uštedu od 60 odsto. 

Do sada su ulaznice kupili posetioci iz preko 40 zemalja, među kojima, uz Srbiju, prednjače Nemačka, Velika Britanija, Turska, Mađarska, Francuska, a iz regiona Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska. Među onima koji su već kupili ulaznice nalaze se čak i fanovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije i Sjedinjenih Američkih Država! Novi, ograničeni kontingent ulaznica za EXIT 2023 dostupan je po promotivnoj ceni od 6.990 dinara, uz uštedu od 60 odsto. Ulaznice su dostupne širom Srbije, na festivalskom sajtu i naprodajnim mestima Gigs Tix-a i online.

Svi koji festivalske ulaznice za EXIT 2023 kupe do četvrtka, 17. novembra, u podne, imaju mogućnost da u narednih osam meseci osvoje uzbudljive poklone, među kojima su ulaznice za Get EXITed žurku u Sarajevu, na kojoj nastupa Guy Gerber, ekskluzivne EXIT Infinite narukvice, merch pakete, VIP apgrejdove, ulaznice za brojne žurke, koncerte i festivale, i niz drugih iznenađenja.

Ovo je Exitov način da se zahvali svima koji iz godine u godinu pokazuju koliko im je festival važan. Dobitnici će biti izvlačeni svakog meseca do jula sledeće godine, a sve što je potrebno je da se nakon kupovine festivalskih ulaznica prijave na Exitovom sajtu, u periodu od 15. do 22. novembra 2022. u podne.

Prošlo je 20 godina od kada je EXIT proglasio nadnacionalnu državu mira, u kojoj vladaju ljubav, solidarnost, sloboda, razumevanje i različitost, a sve to uz najznačajnija muzička imena današnjice. Nakon što je izdanje 2022. godine oduševilopreko 200.000 fanova iz 107 zemalja sveta i ugostilo preko 1.000 izvođača, vreme da zajedno zakoračimo u EXIT Univerzum – mesto satkano od emocija svih koji su barem jednom kročili na Tvrđavu, prostor gde su čuda moguća, a najsjajnije zvezde upravo svako od nas!