Potvrđeno: EXIT u Novom Sadu od 8. do 11. jula

Ovogodišnji EXIT biće održan, kako je planirano, od 8. do 11. jula na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, saopštili su organizatori.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da će održavanje Exita biti simbol pobjede Srbije nad pandemijom virusa korona i da je ovaj festival od ogromnog značaja za turizam i promociju zemlje, prenosi N1.

Organizatori navode da je Vučević objasnio da će ulaz na festival biti omogućen svima koji su vakcinisani i onima koji su preboljeli COVID-19.

“Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brzi antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija” rekao je Vučević.

Svi detalji u vezi sa ulaskom na festival biće na vreme objavljeni na zvaničnom sajtu Exita u skladu sa budućim aktuelnim merama koje će propisati Vlada Srbije.

Biće omogućena vakcinacija

“Zapravo, tom vešću slavimo život. Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji Egzit kao jedan od najposebnijih”, naveo je Dušan Kovačević, osnivač i direktor Exita.

Prema njegovim rečima, organizator Exita učiniće sve da posetioci festivala budu vakcinisani u Srbiji.

“Mi ćemo svim našim posetiocima koji to žele omogućiti da se prijave za vakcinaciju u Srbiji, a više informacija o tome objavićemo uskoro”, rekao je Kovačević, navodi se u saopštenju Exit tima.

Nastupe potvrdili su David Guetta, Snake, Tyga, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy i mnogi drugi.