Poslednja prilika za kupovinu povoljnijih ulaznica za Sonus 2018!

Još su samo 2 dana preostala za kupovinu povoljnijih ulaznica za šesto izdanje Sonus festivala!

Do petka, 23. marta u 18h posetioci iz našeg regiona moći će da kupe svoju festivalsku ulaznicu za 80 evra dok će nakon toga ulaznica za pet dana i pet noći plesnog maratona nekoliko metara od mora, poskupiti.

Nedavno su objavljena i prva imena jednog od najboljih svetskih festivala koji se održava na prelepoj hrvatskoj obali. Nakon spektakularne proslave petog rođendana prošle godine kad je nekoliko hiljada ljudi plesalo dan i noć, Sonus se vraća sa još jačim lineup-om koje će se održati 19. do 23. avgusta u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće ostrva Paga. Ljubitelji techno i house muzike iz celog sveta moći će da uživaju u nastupima svetskih zvezda kao što su Solomun, Chris Liebing,Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Joseph Capriati, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Amelie Lens, Tale Of Us, Rødhåd, Pan-Pot i mnogi drugi.

Povoljnije ulaznice za regionalne posetitelje: ENTRIO, TICKET SHOP, TISAK MEDIA prodajna mesta.

U organizaciji Sonus ekipe je i novi internacionalni festival WE LOVE SOUND koji će se u junu 2018. godine održati u Zagrebu, drugu godinu zaredom. Za više informacija, pratite Sonus i WE LOVE SOUND na socijalnim mrežama.