Pogledajte kakvo vas ludilo očekuje u Zoni Topljenja

Konačno je formirana zona u kojoj ćete moći da osetite topljenje u pravom smislu reči uz jedinstveni muzičko-scenski performans koji će predstaviti sasvim nov koncept rejva, kakav niste mogli do sada da vidite u Beogradu! Get ready for Ibiza style baby!

Zona Topljenje započinje svoju interaktivnu multimedijalnu rejv predstavu od 21-23h sa SPECIAL LIVE ACT ZONOM na kom će se predstaviti majstori live act performansa: live looping umetnica Kezz koja svoj stil opisuje kao spoj prirodnog i elektronskog, izvornog i modernog; trojac Matras – kod kojih ćete čuti spoj utegnute elektronike i slobodnog jazz zvuka; N.I.K.O. i Soft 85 a.k.a MILOST – spoj perkusija i tech-house zvuka; Alex BPM live koji će po prvi put u Beogradu predstaviti svoj novi projekat sa vokalistkinjom Ivanom Marjanović i specijalnim gostima iznenađenja koji će odsvirati popularne elektronske trake u svom aranžmanu.Headliner večeri je zvezda tech-house zvuka, britanski di-džej i producent Darius Syrossian, koji je poznat po svojoj DO NOT SLEEP IBIZA rezidenturi i brojnim popularnim izdanjima. Pored njega, u zoni ćete naći i najbolje domaće izvođače koje retko možete videti u ovakvim b2b kombinacijama: Joma Maja b2b Peter Portman, Dee b2b Andrew Meller i Mancha b2b MarkPanic, kao i vrhunske performere među kojima će biti i opasne cice Fluid Girls koje će vas istopiti svojim spektakularnim nastupom!

Zakoračite u ludnicu topljenja, prepustite se sexy beatovima, body paintu i đuskajte do jutra dok čekate letnji festival koji će se održati 10. juna!

Ulaznice za ovaj spektakl možete kupiti po ceni od 700 rsd na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i DD tickets, kao i putem linka: http://bit.ly/2mphTe6 , a za letnje Topljenje iskoristite promotivnu cenu od samo 790 rsd koja će trajati do 8. aprila: http://bit.ly/2mBADc2!