Počela prodaja povoljnijih ulaznica za Sonus Festival 2018

Pre malo više od mesec dana završeno je peto izdanje Sonus festivala, ali već je objavljeno vreme održavanja Sonusa 2018. godine Ovaj svetski poznati međunarodni festival svoje šesto izdanje održat će od 19. do 23. avgust 2018. godine u klubovima na plaži Zrće na hrvatskom ostvru Pagu. Putem Entrio online trgovine su puštene u prodaju i festivalske ulaznice po povlaštenoj ceni za posetitelje iz EX YU regiona, čiji je broj ograničen.

Sonus festival svake godine okupi samu kremu svetske elektronske muzike, koja trenutno puni najveće festivale i klubove na svim kontinentima sveta. Nastupi Carl Coxa, Solomuna, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa, Apolloniae, Len Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINI, Monike Kruse, samo su neki od nastupa u kojima su mogli uživati posetitelji Sonus festivala ove godine.

Program koji će da traje 5 dana i 5 noći u klubovima, boat partiji i afterpartiji koji se održavaju svake godine na Sonusu jedinstvena su prilika za ljubitelje elektronske muzike da svoje omiljene izvođače čuju na jednom mestu, okruženi gostima iz više od 60 zemalja sveta, na prelepoj Jadranskoj obali.

Early bird ulaznice za domaće posetitelje