Po prvi put u Srbiji – Oliver Koletzki stiže na Topljenje

Ove jeseni Beograd će postati bogatiji za nastup još jednog velikog muzičara, naime publika koja prati elektonsku muziku biće u prilici da 6. decembra uživa u nestvarno dobrom setu velikog majstora – Olivera Koletzkog.
Ovaj berlinski DJ i producent je sirov i autentičan.

Svoj muzički put počinje sa hip-hop ritmovima, a ubrzo otkriva ljubav prema elektronskim zvukovima koje proizvodi na jednom od prvih računara.

Sa osamnaest godina počine da pušta na pločama u svom rodnom gradu Brunswick-u i veoma brzo postaje jedan od najtraženijih DJ-eva domaće scene. 2000. godine odlučuje da se preseli u Berlin kako bi svoju strast pretvorio u karijeru. Tek pet godina kasnije prvi put je prepoznat, veliki Sven Vath dolazi do njegovog vinila ‘Der Mückenschwarm’ i verujući u njegov potencijal, objavljuje ga na svom Cocoon label-u. Nakon toga Oliver Koletzki počinje da vrti muziku na gotovo svim velikim žurkama i svetskim festivalima.
Uporedo sa sopstvenim uspehom, etiketa “Stil vor Talent” koju je osnovao 2006. godine, neprestano raste. Započeta kao platforma za sopstvenu produkciju, razvija se u odskočnu dasku za mlade talente.

Neka imena kao što su H.O.S.H., David August, Sascha Braemer, Nicone, HVOB, Kellerkind ili Niko Schvind uspeli su da se učvrste na sceni zahvaljujući ranim izdanjima Stil vor Talenta.

2015. godine Oliver Koletzki prepoznaje dvojicu mladih DJ-eva koji započinju svoj live projekat pod nazivom Hidden Empire i daje im šansu da izdaju svoje prve trake.

Njihova muzika je pravo plutajuće, emocionalno putovanje kroz karakterističnu mešavinu žanrova. Kombinacija euforičnih, uzdižućih zvukova bubnjeva i hipnotičkih melodija dovodi ih do sjajnih reakcija i do visokih plasmana na Beatportu, a mi ih pored Koletzkog slušamo na velikom audio-vizuelnom spektaklu, 6. decembra u Hangaru.

Topljenje tim poručuje da se naoružate dobrom energijom i tvdi da će ova žurka biti za pamćenje!
Ograničen kontigent EARLY BIRD ulaznica možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a, Tickets.rs ili online putem linka https://bit.ly/2or3W35 po ceni od: Regular 890 rsd i VIP 1.290 rsd.