Peto izdanje Blender All Stars žurke

Peto izdanje Blender All Stars žurke, zakazano je za petak 16. avgust, kada će nastupiti tech house di-džej i producentski dvojac Wise D & KobeRoxa – mladi i perspektivni predstavnik nove generacije domaće elektronske scene, kao i Jovan Vučetić.

Ulaz na Blender All Stars 5 žurku je besplatan do ponoći, dok je nakon toga cena ulaznice 500 dinara.

Wise D & Kobe iza sebe imaju 17 godina uspešne karijere. Ovu godinu započeli su sa potpisanim izdanjima za Repopulate Mars, izdavačku kuću Lee-ja Foss-a. Do sada su izdavali za velike svetske lejblove poput: Toolroom RecordsGlasgow UndergroundGreat StuffNoexcuseGuesthouseKing Stree. Njihovu muziku podržali su izvođači kao što su: Marco CarolaJamie JonesUMEKMark KnightA-Trackwa FFGorgon CityUnerKevin MckayHuxleyJamie LewisLes Schmitz. Singlovi ovog produkcijskog dvojca našli se na priznatim top listama, na podijumima prestižnih klubova i festivala širom sveta, kao i na čuvenom BBC Radio 1 u setu Erick-a Morello-a, kao i u legendarnoj emisiji Release Yourselfu režiji Roger-a Sanchez-a.

Predstavnik mlađe generacije domaće elektronske scene, Roxa, prepoznatljiv je po jedinstvenom stilu – fuziji tech house i techno zvuka, koji nailazi na sve veću podršku publike. Nastupao je širom Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, a stejdž je delio i sa velikim imenima svetske elektronske scene poput Stephan-a Bodzin-a, Marco-a Faraone-a, Deborah-e De Luca-e, MatadoraYaya-e, Blondish, Lehara i mnogih drugih. Pored di-džejinga, Roxa se intenzivno bavi i produkcijom, a svoj prvi EP „Gorilla Groove“ objavio je za rusku izdavačku kuću Baikonur Recordings, koji su podržali Jamie JonesPaco OsunaDarius SyrossianLatmun. Njegov single koji izlazi za Minimalism Records podržali su Joseph CapriatiMarco CarolaLuigi MadonnaPopof... Ono što možemo očekivati od ovog mladog umetnika je izdavanje drugog EP-ja, kao i otvaranje nove izdavačke kuće zajedno sa Igorom Krsmanovićem.

Jovan Vučetić je di-džej i producent iz Beograda. Svojim house/tech-house zvukom do sada je imao priliku da svoju muziku objavi za velike izdavačke kuće, kao što su RoushMaterialUnderground AudioRawsome RecordingsBe One Records. Njegovu muziku redovno podržavaju imena kao što su: Jamie JonesThe Martinez BrothersMarco CarolaMKHector CoutoFrancisco AllendesSharamMathias KadenProudly People, kao i druga aktuelna tech house imena. Do sada je imao prilike da nastupa u svim poznatijim klubovima po Srbiji, kao i na Exit FestivaluLovefestu i Oaza Festivalu