Od sutra poskupljenje promo ulaznica za nastup Sam Paganinija u Maximusu

U subotu 1.jula poskupljenje promo ulaznica za nastup Sam Paganini-ja u Maximusu.

Diskoteka Maximus u srijedu, 12. jula slavi dvostruko: jedanaesti rođendan svjetski cijenjenog kluba i nastup italijanskog virtuoza – Sam Paganini – ja. Poslije Awakenings Festivala u Amsterdamu stiže u Kotor kako bi posjetiocima crnogorske elektronske katedrale predstavio svoje bogato stvaralaštvo.

Ulaznice za najrasplesaniju noć u Maximusu mogu se naći u pretprodaji preko prodajne mreže Gigstix i u kotorskoj pivnici As na Trgu od oružja, po promotivnoj cijeni od 8 eura. U subotu, 1. jula slijedi poskupljenje promo ulaznica po cijeni od 10 eura, dok će na dan nastupa, na ulazu u klub, cijena karte iznositi 12 eura.

Promo ulaznice možete naći u kotorskoj pivnici As i preko Gigstix prodajne mreže (kiosci Štampe i Tobacco S Pressa).

Jedan od najuspiješnijih DJ-eva i producenata današnjice nastupao je na najvećim svjetskim festivalima i najboljim klubovima širom planete kao što su Amnesia i Berghain. Poznat po setovima koje karaketiše snažan groove, izdanjima za prestižne lejblove kao što su: Drumcode, Plus8 i Cocoon, tvorac hita ‘Rave’, ali i izdanjima poput ’The Beat’ i ’Surrender ’ kojima ponovo potvrđuje svoju produkcijsku snagu – ovaj italijanski velemajstor u elektronskoj kraljici okupiće najraznovrsniju publiku: od iskusnih ljubitelja elektronske muzike, house i techno sladokusaca, do nove generacije clubbera koje ujedinjuje klubski zvuk te potpuni muzički užitak i vrhunska produkcija.