Foto: Marko Obradović Edge

Objavljen aftermovie prve Modular Journey žurke

Večeras je na Tauten Fejsbuk stranici objavljen aftermuvi Modular Journey žurke, održane 28. aprila, u klubu Drugstore! Prvo gostovanje Keith Carnal-a i Stigmata-e u Srbiji snimao je Stefan Danilović, a montažu aftermovie-ja odradio je Incredible Bob.

Modular Journey otvorio je Robert Žigrai poznatiji pod alijasom TKNO, koji je odradio laganiji intro u veče prepuno tvrdog techno zvuka. Od 2 ujutru dekove je preuzeo Keith Carnal, harizmatični holandski di-džej i producent, koji je ubrzao tempo za još žešćeg Stigmata-u. Andre Walter poznatiji kao Stigmata, predstavio se publici u prepoznatljivom hard techno maniru. Miles Nitch, njegov kolega iz Nemačke, nastavio je u istom tempu, zadržavajući klabere u beogradskoj techno katedrali i nakon 7 ujutru!

Ove večeri publika je pored odličnih setova imala prilike da uživa u vizualima za koje je bio zadužen Incredible Bob. Tehnička podrška večeri bila je novosadska Audiolab ekipa.

Prvi Modular Journey posetilo je skoro hiljadu ljudi, a organizatori već najavljuju naredni događaj zakazan za 15. septembar.