Nebs Jack na kompilaciji Ruback-ovog label-a Errorr iz Brazila

Banjalučki DJ i producent Nebs Jack izdaće kolaboracioni singlna brazilskom label-u Errorr u okviru kompilacije „Wrong Tracks vol 1“.

Riječ je o prvoj pažljivo sklopljenoj kompilaciji izdavačke kućekoje su osnovali braća Ruback, poznati po njegovanjuvisokokvalitetne audio  produkcije, melodično-energičnog stila iplesnog groove-a, što sama selekcija izvođača za pomenutukompilaciju itekako potvrđuje. Naime, neki od izvođača koji potpisuju izdanja na „Wrong Tracks vol 1“ su zvijezdenajuzbudljivije izdavačke kuće u svijetu elektronske muzike, label-a Afterlife, kao što su:  The Element, Alfa Romero, Ruback, Enai, Mila Journey i drugi.

“I Understand Perfectly” nastala je u saradnji sa španskimartistom, članom čuvene Zamna porodice Wurz-om i predstavljastalni progres Nebs-a na svjetskoj muzičkoj elektronskoj sceni, a predstojeće najave novih izdanja za label Errorr to nepobitno ipotvrđuju.

Istančan groove, prekriven elegantnom bass linijom u jedinstvenom i prepoznatljivom vajbu još jedna je od produkcijskih uspješnica uz koju dance floor izgleda bolje i jošprivlačnije. “I Understand Perfectly” čini se u potpunosti govoriono što nam Nebs Jack sa ovim izdanjem i poručuje, da itekakodobro razumije, perfektno.