Najjači after ikad: Osnivač Exita iz klabinga otišao u porodilište!

I dok je više hiljada ljudi u subotu plesalo u Glavnom hangaru Luke Beograd uz festivalsku energiju Exitove Dance Arene, malo ko je znao da se u pozadini istovremeno odvijao i svojevrsni, klaberski baby shower! Osnivač EXIT festivala, Dušan Kovačević, proslavljao je sa prijateljima dolazak svoje ćerke na svet, uz poruke ljubavi i podrške supruzi Ivani, kojima su se pridružili i headliner večeri i ovogodišnje Dance Arene Hot Since 82 i jedan od vodećih regionalnih DJ-eva Kristijan Molnar! Pravo iz klabinga Kovačević je produžio u crkvu na pričešće sa svojom suprugom, nakon čega su zajedno otišli u porodilište, gde je na svet došla malena Atina Ljubav Kovačević.

Kovačević je na sebi svojstven način „spojio nespojivo“ – svoj festivalski svet, klabing, liturgiju i rođenje trećeg deteta, nakon dva sina, Lava i Noe, koje je ispratio i emotivnim video snimkom u zajedničkoj objavi sa suprugom. „Uglavnom sam dobar sa rečima, ali nijedna koje mogu da se setim sada nije dostojna opisa veličine duše koja se danas spustila na Zemlju i koja je već toliko čuda kreirala. Čuda, o kojima će se tek pričati“ – napisao je na svom Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/CqQxHakjXnc/

Poruke podrške i dalje stižu sa svih strana, a čestitkama su se na Instagramu pridružili prijatelji porodice Kovačević i EXITfestivala, među kojima su i neke od vodećih svetskih muzičkih zvezda Nina Kraviz, Stephan Bodzin i Human Rias, ali i poznate ličnosti, muzičari i glumci iz regiona – Dragana Mićalović, Viktor Savić, Nenad Okanović, Ida Prester, Kejt, Marko Nastić, Kristina Radenković i mnogi drugi.