Muzička Eksplozija na Vilsonovom šetalištu!

Sarajevo, 13. augusta – Nedjelja je bila rezervisana za pravu glazbenu poslasticu na Vilsonovom šetalištu, gdje se održao spektakularni Garden of Dreams w/ Hot Since 82 događaj. Ovaj nastup je definitivno obilježio prvi vikend Sarajevo Film Festivala.

Garden of Dreams ekipa već je dobro poznata po organizaciji vrhunskih događaja, a nije iznenađenje da je tradicionalno prvi vikend Sarajevo Film Festivala rezerviran upravo za njih. Naš grad je ugostio trenutno najveću tech house zvijezdu, Hot Since 82. Njegovo prisustvo uvijek izmami osmijeh na lica ljubitelja plesnih klubova i festivala diljem svijeta. Tako je bilo u Sarajevu gdje je njegov nastup na Vilsonovom šetalištu donio muzičku eksploziju i nezaboravne trenutke svim građanima i posjetiteljima Sarajeva.

Vilsonovo šetalište, kao fenomenalna lokacija za ovaj događaj, predstavilo se kao novo mjesto za Garden of Dreams spektakl. Smješten pod krošnjama jedne od najljepših promenada u Sarajevu, ovaj događaj je bio još jedan unikatan plesni podijum. S obzirom na to da je Sarajevo domaćin najvećeg filmskog festivala u regionu i šire, grad je bio preplavljen turistima i posjetiteljima festivala. Bila je to prilika za stvaranje nevjerojatne energije i sjajne atmosfere.

Događaj je poćeo u 15.00 sati kad su natupili prvi DJ-evi koji su otvorili događaj – Alain i Coem, te duo po imenu The Provincials. Najpoznatiji dvojac sa ovih prostora, After Affair, priredili su sjajan uvod u nastup svjetske zvijezde. Hot Since 82 je zasjao na pozornici u 21:00 sat i odsvirao set za pamćenje. Zatvaranje večeri je bilo rezervirano za b2b set Garden of Dreams rezidenata, Luku Čikića i Rajota.

Ako ste bili na Vilsonovom sinoć, postali ste dio nečeg posebnog, na događaju koji će se prepričavati dugo vremena.