Molnar b2b Milosavljević, zatvaranje Dance Arene koje će se pamtiti

Nedeljama nakon prošlogodišnjeg Exit Festivala prepričavali su se nastupi koji su obeležili Dance Arenu. Svakako jedan od posebnih sa naše omiljene bine jeste fenomenalni b2b set koji smo slušali kada su Kristijan Molnar i Marko Milosavljević stali za di džej pult arene.

Uz prve zrake sunca, Molnar i Milosavljević otimali su nam i poslednje atome snage, i istovremeno iznova vraćali osmehe na lica zvukom koji je osvajao jutarnju arenu. B2b performans Kristijana i Marka svakako je obeležio treći dan na Exita Dance Areni. Bila je to fantastična fuzija različitih stilova i generacija, i nešto novo što će ostati upamćeno od stane klabera.

“Taj poziv je bio poprilično smešan, mada verovatno isto toliko stresan za EXIT ekipu. Hot Since 82 i Robin Schulz su bili primorani da otkažu nastupe za to jutro (čitaj dok jednom ne smrkne, drugom ne svane). Ustvari, to nije bio poziv, to je na kraju bila SMS poruka uz 10 propuštenih poziva. Ja sam inače na EXIT otišao da slušam Rebolleda, naravno ostao sam i u petak, a vratio sam se za Beograd u subotu oko 11 ujutru sa planom da se naspavam i izaberem muziku za dvanaestočasovni set na brodu 20/44. Tu žurku smo planirali za nedelju u toku dana i noći. I tako, nekoliko sati kasnije ja se budim i vidim propuštene pozive sa tvrđave. Sada oni nisu odgovarali na moje. Nema ih neko vreme, pomislim ništa bitno i nastavljam sa hvatanjem sna. Budim se ponovo, a na telefonu me čeka još propuštenih poziva i poruka “Čoveče, hoćeš li ti da zatvaraš Arenu ili ne!?”. Jedno od boljih buđenja, tako da ću teško zaboraviti narednih 40 i nešto sati od tog predobrog trenutka.“ Izjavio je ovim povodom Kristijan Molnar.

Da bi ovaj, sada već čuveni, b2b trebalo ponoviti bila je ideja i autora sofisticirane Blender platforme na čijoj žurci ćemo 15. februara, kao domaću podršku za francuski trio Apollonia, još jednom čuti Molnara i Milosavljevića udružene za di džej pultom.