Milhøuse predstavio novu traku ”Astra”na Of Us Records etiketi

Najnoviji hit koji će sigurno zapaliti plesne podije širom Balkana dolazi iz kreativne radionice talentovanog DJ-a i producenta poznatog kao Milhøuse. Njegova nova traka, nazvana „Astra“, upravo je objavljena pod okriljem prestižne britanske izdavačke kuće „Of Us Records“ iza koje stoje dobro poznati Product Of Us, obećavajući da će osvojiti srca ljubitelja elektronske muzike, posebno onih koji uživaju u melodičnom tehno zvuku.

Sa savršeno uklopljenim ritmom i progresivnim aranžmanima, Milhøuse demonstrira svoju majstoriju u stvaranju melodično tehno trake koja istovremeno intrigira i inspiriše. Ova pesma donosi novi talas energije i emotivnu dubinu koja će ostaviti trajni utisak na svakog ko je čuje.

Sarađujući sa „Of Us Records“, Milhøuse je dobio priliku da svoj talenat podeli sa globalnom publikom, čime je još jednom potvrdio svoj status kao jednog od najuzbudljivijih producenata na sceni melodičnog tehna. „Astra“ ne samo da obećava da će biti letnji hit, već i da će postaviti visoke standarde za buduće projekte ovog talentovanog umetnika, što potvrdjuje i činjenica da je još jedno izdanje zakazano za jesen na ovoj etiketi.

S obzirom da je već od starta podržana od strane Beatport-a na njihovom “Best New Hype Melodic House & Techno: May”, ne propustite priliku da budete deo ovog muzičkog fenomena i doživite magiju „Astra“ uz Milhøuse-a i „Of Us Records“. Traka je dostupna je na svim online platformama poput Beatport-a, Spotify-a, Deezer-a itd., a Milhøuse najavljuje još jedno izdanje do kraja Maja koje sa uzbudjenjem iščekujemo.