MIJU snimila podcast za renomirani litvanski party brend

MIJU jedno je od novih imena okupljeno oko legendarnog litvanskog kluba Opium. Kao pobednica New Blood Mix takmičenja, pozvana da pripremi novi miks za podkast seriju Ant Bangos Festivala koji možete poslušati u nastavku.

Pred nama je domaće ime sa prvim značajnim koracima u karijeri ostaverim na litvanskoj andergraund sceni. Kao istinska zaljubljenica u muziku i podijum, MIJU nastoji da svoje slušaoce povede na sonično putovanje tokom kojeg se gubi trag ustaljenih žanrovskih granica, kao i da predstavi neočekivane muzičke zaplete. Zvuk koji od nje možete da očekujete sadrži elemente breakbeat-a, electro-a i old school house-a kroz koji se prožimaju acid i techno, sve uz upečatljivu melodiju koja neodoljivo poziva na ples.

Milana, poznatija pod pseudonimom MIJU, zalaže se za ideju o slobodi i pozitivnoj energiji, te iste promoviše i kao aktivistkinja na globalnoj sceni elektronske muzike. Kako sama poručuje, muzika predstavlja izraz slobode i duše i tela, i veruje da nas podijum oslobađa stega društvenih konstrukata.

Korona-virus odgovoran je za njen povratak u Beograd, pa se nadamo da ćemo imati priliku da je čujemo više u domaćim klubovima, ukoliko prilike to dozvole. Svaštara Concept Bar ugostio ju je nedavno, dok njen set u celosti možete pronaći ispod. MIJU je pripremila i miks za novi talas Let’s mix it takmičenja koji možete poslušati ovde. Podsećamo, glasanje za ovo takmičenje možete potražiti putem sledećeg linka.