MIJU PREDSTAVLJA SRBIJU NA MIXCLOUD FESTIVALU TOKOM ADE

MIJU predstavlja Srbiju na posebnoj The Influence Warriors večeri tokom renomiranog Amsterdam Dance Eventa koja je trebalo da se desi u periodu od 13-15 oktobra ove godine, ali je zbog pandemije i pooštrenih mera holandskih vlasti, odlučeno da se isti prebaci za 2022. godinu. U medjuvremenu je zajedničkom odlukom organizatora i jednog od sponzora Mixcloud-a dogovoreno da se održi online festival video setova vikend nakon ADE-a, tačnije sutra, 23. oktobra u 6 popodne.

Festival na Mixcould-u možete pratiti ovde.

Uprkos novonastaloj situaciji, MIJU je ipak zadovoljna i ovom prilikom, a kako poručuje jedva čeka 2022 kada će još biti bolja da Srbi ju predstavlja na jednom od najznačajnijih događaja u oblasti elektronske muzike.

Jedno od novijih imena na domaćoj DJ sceni, MIJU pridobila je najveći broj fanova zahvaljujući muzičkoj selekciji koja poziva na ples.

Kao polufinalistkinja Let’s Mix It takmičenja na kome je zauzela 6. mesto od ukupno 186 DJ-eva, imala je priliku da na domaće klabere ostavi upečatljiv utisak, a ništa manje ne očekujemo od njenog predstavljanja na Mixcloud online festivalu.

U isto vreme MIJU očekuje dosta zauzet oktobar mesec, kada pored Mixcloud festivala, ima zakazane radio nastupe u Litvaniji, S. Makedoniji, u cube on pre-party i after-party vinyl store-u u Amsterdamu Mary Go Wild kao i radio nastupe u S. Makedonije, Albaniji i na radio Viljnusu. Krajem meseca MIJU ocekuju nastupi u novo otvorenom klubu smeštenom u napustenoj fabrici u Viljnusu pod nazivom Gallery 1986, koji je inspirisan čuvenim Panorama Barom u Berlin gde ce nastupati zajedno sa Prins Thomas i Lidstrom. A dan kasnije i na godisnjem festivalu kluba Lizdas u napustenoj fabrici u drugom naj even gradu Kaunasu, gde će main stage deliti sa Identified Patient, Cardopusher i Subliminal live.

Pratite je putem SoundClouda.

MIJU je prve značajnije korake u karijeri ostvarila na litvanskoj andergraund sceni, a sada je rezident DJ kluba Opium. Kao istinska zaljubljenica u muziku i podijum, MIJU nastoji da svoje slušaoce povede na sonično putovanje tokom kojeg se gubi trag ustaljenih žanrovskih granica, kao i da predstavi neočekivane muzičke zaplete. Zvuk koji od nje možete da očekujete sadrži elemente breakbeat-a, electro-a i old school house-a kroz koji se prožimaju acid i techno, sve uz upečatljivu melodiju koja neodoljivo poziva na ples.