Marko Nastić otvara novu sezonu kluba Princip

Jedan od najvećih srpskih DJ-eva sa svetskom karijerom koja traje preko 20 godina, Marko Nastić, nastupiće 26. maja na otvaranju kluba Princip u Nišu.

Gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za Nastića i njegove jedinstvene, ekskluzivne setove koje i dan, danas možete slušati u najboljim klubovima širom Srbije ali i van granica nje.

Marko Nastić rođen je 1979. godine u Beogradu i još od malena pokazivao je ljubav prema muzici, želeći razne muzičke intrumente i svirajući ih. Već sa 16. godina po prvi put zavrteo je muziku i postao resident DJ u Industrija bar-u, gde je upoznao Dejana Milićevića.  Ubrzo je usledio njihov zajednički projekatTeenage techno punks.

Devedesetih godina Marko Nastić je uveliko postao sastavni deo svih važnih techno događaja širom Srbije, odakle njegova karijera počinje da ide ka samom vrhu.

Već sa oko 25. godina Marko Nastić zavrteo je muziku rame uz rame sa najvećim techno zvezdama, a neki od njih su Carl Coks, Richie Hawtin, Green Velvet, Adam Beyer, itd.

Nakon što je potpisao za berlinsku DJ agenciju „Kne’Deep“, njegova internacionalna karijera je procvetala. Prva truneja bila je 2002. godine u Brazilu, a danas nastupa i u Aziji, Evropi, Ujedinjenom Kraljevstvu, itd.

Cena ulaznice za nastup Marka Nastića u niškom klubu Princip biće naknadno objavljena.