Magdalena, Marina Karamarko, Lea Dobričić, Sugar Lobby i Dee na Green Love žurci

Green Love zakazan za 13. maj pre svega predstavlja jednu od žurki koje se ne smeju propustiti. Naime, najaktuelnije DJ dame evropske scene te večeri smenjivaće se za pultom Spensa.

Kako je DJ pult žurke koja se održava u maju tradicionalno je rezervisan za dame, ovoga puta line up je savršeno uskladjen, te nastupaju Magdalena, Marina Karamarko, Lea Dobričić, Sugar Lobby i Dee.

Magdalena je prva i, za sada, jedina dama u Diynamic porodici. Ova talentovana dama nekada je vodila klub EGO, koji je sada pretvorila u veoma popularnu seriju EGO AIR žurki u Hamburgu, a uz to pušta muziku na žurkama širom sveta. Svoje prvo zvanično izdanje imaće imala je na Diynamic kompilaciji krajem prošle godine. Publiku širom sveta osvojila je Boiler Room setom iz Tuluma, u kome je, prema mišljenju mnogih nadmašila svog popularnijeg brata.

Riječanka, Marina Karamarko poznata kao Miss Soulfly trenutno je jedna od najboljih i najuspešnijih di-džejeva i producenata u regionu. Ova hrvatska pobednica Burn Residency često nastupa u renomiranim evropskim klubovima, te smo nedavno mogli da vidimo snimke njenog nastupa iz kluba Egg.

Omiljene dame naše scene čiji su setovi dobro poznati našoj publici, Lea Dobričić, Dee i Sugar Lobby nastupiće ove večeri, što je još jedna garancija dobrog provoda.

Svi oni koji još uvek nisu obezbedili svoje ulaznice to mogu učiniti putem prodajne mreže Gigstix.