Let’s Mix It – Sve bitne informacije na jednom mestu

Pažnja pažnja! Ukrcavanje putnika u svemirski brod koji levitira u orbiti naše planete i prirpema za najuzbudljivije putovanje u istoriji domaćeg klabinga zakazano je za 15. februar u Magacin Depou uz veličanstveni francuski b2b trio Apollonia. Bez obzira što se događaj održava u sred srede, Let’s Mix It poručuje da se opustite i prepustite receptorima za uživanje jer je četvrtak, 16. februar neradan dan!

Ubrzo nakon toga ponovo skupljamo putnike 23. februara kada krećemo na trodnevni izlet i ovom prilikom Beogradu predstavljamo LET’S MIX IT  prvi trodnevni zimski festival sa sledećim line up-om:

23. FEBRUAR

Cid Inc

Henry Saiz (live)

Johannes Brecht

24. FEBRUAR

Better Lost Then Stupid (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace)

Francesca Lombardo

iO (Mulen)

Janeret

Varhat

25. FEBRUAR

Cabanne

Isolee live

Maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal)

Sonja Moonear

Sigurno se pitate, koje su to neistražene destinacije koje ćemo posetiti za vreme Let’s Mix It trodnevnog izleta? Još malo ćemo vas držati u pozitivnoj neizvesnosti, ali ono što možemo da obećamo je nešto sveže i potpuno novo!

Komplet karata u koji je uključen pred party 15.02. sa Apollonia tripple b2b višečasovnim setom + trodnevna Let’s Mix It festivalska ulaznica /23-24-25. 02/ možete nabaviti po neverovatno promotivnoj ceni od 1990 dinara odnosno 2990 za VIP.

Prodajne mreže kako ste već navikli su GIGS TIX i EVENTIM.

Budite brzi jer se promo cena specijalnog kompleta za sva Let’s Mix It dešavanja u februaru završava u utorak 24. Januara, kada kreće potpuno nova cena a takođe i prodaja pojedinačnih ulaznica.

LET’S MIX IT!