Lea Dobričić & Soft 85: Vrhunski muzički doživljaj u Maximusu!

Lea Dobričić & Soft 85: muzika koja izaziva interakciju, intezivne emocije i vrhunski muzički doživljaj

Fantastična i harizmatična dama koja osvaja underground scenu širom svijeta, pobjednica Burn Residency 2013 takmičenja na Ibizi, Lea Dobričić i talentovani Miloš Vučković, aka. Soft 85 u uzavreloj ljetnjoj atmosferi, napravili su pravi clubbing spektakl na Summer rave partiju u diskoteci Maximus. Privlačna mješavina deep house, tech house, minimal i techno tonova ove talentovane i atraktivne dame učinili su da se sjajno provedemo u čuvenoj areni diskoteke Maximus, ne štedeći ni kukove ni dlanove.

Prelijepa Lea, uvijek sa preciznom mješavinom i ekstremnom elegancijom na jedinstven način donosi svježinu i nevjerovatnu energiju svojim odabirom seta. Identična energija osjeća se i u Miloševom setu koji je držao publiku na nogama do ranih jutarnjih časova. Momak koji je, prije svega, iskren u tome što radi, te ima dar da osjeti publiku, napravio je sjajnu atmosferu na eventu.

Posjetioci Maximusa imali su priliku čuti jedan sasvim novi deep zvuk. Uspostavljajući savršenu harmoniju u svom setu, upotpunio je cjelokupnu rejv žurku u Maximusu, čineći ovaj party nezaobilaznom tačkom susreta gradskih clubbera.

Uvijek posebna i nova, a njena muzika izaziva interakciju intezivne emocije i vrhunski muzički doživljaj, uspjela je još jednom da pronađe put do srca crnogorskih clubbera i napravi haos na dance podijumu čuvene arene diskoteke Maximus.

Sledeća žurka zakazana je za subotu, 20 jun. Nastupa Kevin Saunderson. Domaća podrška: Millok. Vidimo se u Maximusu!