Lanna i Innēr Sense predvode Exitovu Enlightening žurku u klubu Tunel ove subote!

Exitova Echosystem platforma za razvoj globalnih zvezda 20. aprila donosi ekskluzivnu Enlightening žurku koja će osvetliti klub Tunel na Petrovaradinskoj tvrđavi! Predvode je mlada i talentovana Lanna, prva predstavnica EXIT Echosystema i potpisnici diskografske kuće EXIT Soundscape, dvojac Innēr Sense, a pridružuje se i iskusni DJ selektor SMT#NG!

Intimna atmosfera kluba Tunel ugostiće 20. aprila od 23 časa jedinstvenu EXIT Echosystem Enlightening žurku i zvuk Exitovog sveobuhvatnog centra za razvoj globalnih talenata, koji će predstavljati mlada producentkinja i DJ-ica Lanna, beogradski dvojac Inner Sense SMT#NG.

Lanna je privukla pažnju kao vunderkind elektronske scene kada je prvi put nastupila na Exitu sa samo 13 godina, čime je postala najmlađa učesnica višestruko nagrađivanog festivala. Prošle godine postala je prva potpisnica EXIT Echosystema, nakon čega je jedna od vodećih muzičkih agentkinja sveta, Maria May, koja zastupa i Davida Guettu, preuzela je vođenje njene karijere. Do sada je delila binu sa nekim od najvećih svetskih muzičkih zvezda, među kojima su Bonobo, Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Adam Beyer, Stephan Bodzin, Layla Benitez, Hot Since 82 i mnogi drugi.

U klub Tunel na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru EXIT Echosystem Enlightening žurke stiže i beogradski producentski i DJ dvojac Innēr Sense, čiji se singl „Older”, nedavno objavljen za diskografsku kuću EXIT Soundscape, visoko plasirao na vodećim melodic house i techno listama najpopularnije digitalne platforme za elektronsku muziku Beatport, a pridružuje se i iskusni DJ selektor SMT#NG!

Sveobuhvatni centar za razvoj globalnih muzičkih zvezda EXIT Echosystem  osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz EXIT Soundscape lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.

Ulaznice za EXIT Echosystem Enlightening žurku dostupne su ceni od 1.190 dinara, a mogu se kupiti na sajtu EXIT festivala, na Gigs Tix prodajnim mestima i online.